november 24.
Emma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Mint két tojás: Majoros Hajnalka cuki fotóval köszöntötte fel gyönyörű húgát
Hajni a jelenlegi helyzetben csak a távolból köszönthette gyönyörű testvérét.

Hosszú, vékony lábak, derékig érő szőke haj: Majoros Hajnalka és húga biztosan megnyerték a genetikai ötöslottót. A gyönyörű Hajni most egy régebben készült, telefonfülkében pózoló közös fotóval kívánt boldog szülinapot testvérének, akitől a koronavírus okozta helyzetben távolról kellett ünnepelnie. Hajni és testvére kiemelkedő szépségek, amit mi sem bizonyít jobban, mint bájos kisugárzásuk. Ez az időszak ugyan megpróbáltatásokkal teli, de semmi ok az aggodalomra amíg két ilyen szépség számíthat egymásra. Hajni a hangulatos fotókhoz a következőket fűzte hozzá: 


"Hugi! Emlékszel erre a képre? Jaj, annyira jó volt, mit nem adnék, ha legalább egy magyar telefonfülkébe kimozdulhatnék. Ha vége ennek az egésznek, és végre megölelhetlek, akkor elviszlek egybe ."

Blogolásba kezdett Majoros Hajnalka, aki leginkább gyerektémában fog majd tollat ragadni. Nemrég egy komoly betegségről, a kruppról írt, amitől az ő gyermekei is szenvednek. A Mokka stúdiójában Majoros Hajnalka és Gál Beatrix, a mymirror.hu vezető szerkesztője a blog indulásáról beszélt, valamint Majka kedvese azt is elárulta, hogy már gyermekkorában verseket írt.

Előnézeti kép forrása: Majoros Hajnalka Instagram oldala

2020. március 27. 15:55

Címkék: Majoros Hajnalka   celebszemle

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG