január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Istenes Laci kiakadt a felelőtlenségen, ezért riasztó adatokat közölt
Istenes Laci a minap egy orvosi vizsgálaton járt, és megdöbbentő jelenséget vett észre...

A műsorvezető közösségi oldalán osztotta meg döbbenetét, kifejtette, hogy nagyon megviselte őt az, amit ebben a nehéz, és fokozott figyelmet igénylő helyzetben az utcákon lát, és sajnos nem jó értelemben. Laci sokkolódva tapasztalta, hogy mennyien járkálnak az utcákon és a bevásárló központonban, mit sem törődve saját maguk és mások egészségével.

"Azt tapasztaltam, hogy a város él… nem is kicsit… OK, nem volt délutáni csúcs, de úgy rendesen… normál gyalogos és autós forgalom volt az utcán, a bevásárló helyeken karácsonyi tömeg, a parkolókban pedig egyszerűen nem volt szabad hely és feltűnően sok idős embert láttam!?
ESKÜSZÖM NEM ÉRTEM… ŐK TÉNYLEG NEM ÉRTIK?
Közben pedig őrület, ami Európában zajlik! Döbbenten nézem. Az olasz állapotok egyszerűen letaglóznak." - írta meg megdöbbenését a műsorvezető.

Istenes Laci posztjában arra kér mindenkit, ha teheti, maradjanak otthon, és pusztán csak azért, mert nehéz otthon bezárva lenni, ne menjenek ki felelőtlenül az utcára, hiszen ezzel a saját életünket könnyíthetjük majd meg, hiszen megakadályozhatjuk a vírus terjedését, és emberi életeket menthetünk meg azáltal, ha otthon maradunk.

Hogy mindezt alá is támassza, sokkoló adatokkal állt elő a műsorvezető, melynek hallatán talán még az is elgondolkozik az otthonmaradáson, aki eddig nem tette volna.

"És ha már számmal kezdtem, számokkal zárom, hátha ez segít a döntésben! Ha jól emlékszem Olaszországban 4(!) héttel ezelőtt még 10 fő alatt volt a fertőzöttek száma. Ma több, mint 35 ezer igazolt fertőzött van és 3 ezer halott!... és ha hülyék vagyunk, ez várhat ránk is!
Nem tudom ki, hogy dönt? Mi vagy ki fontos számára?
Én itthon maradok!"

Istenes László szívhez szóló beszéddel hálálta meg a kórházi nővérek elhivatottságát:Előnézeti kép forrása: Istenes Laci Instagram-oldala

2020. március 19. 9:49

Címkék: celebszemle   istenes lászló   istenes laci   koronavírus

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG