november 24.
Emma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Koronavírus: Völgyesi Gabi fontos kérdést írt követőihez, záporoztak a hozzászólások
Az óvodák, iskolák bezártak, így a gyönyörű Gabinak is egészen új helyzettel kellett szembesülnie.

Az énekesnő egy mosolygós szelfivel adott hírt állapotáról: A koronavírus okozta helyzetben egész családjával az otthonmaradás mellett döntöttek, így csak boltba és futni jár ki az énekesnő. Gabi friss bejegyzésében a többi édesanyát faggatta hogylétükről és álláspontot is foglalt a témában. Az énekesnő koncertei sajnos elmaradnak, de nem csügged, hiszen ő is tisztában van a helyzet súlyosságával. A következőket írta a gyönyörű Gabi friss bejegyzésében:

"Ha lehet, maradjunk otthon, kint két méternél közelebb ne menjünk egymáshoz, ne nyúlkáljunk az arcunkhoz, otthon alapos kézmosás. Mert mindezekkel lelassíthatjuk a vírus terjedését és az érintetteket elbírja így - remélhetőleg - az egészségügyi ellátás. Egyébként szerintem pár éven belül az egész földön végigsöpör a vírus és ki fog bennünk alakulni egyfajta ellenállás vele szemben..."

Egy amerikai kutatás szerint azok a gyerekek, akik kis koruktól fogva részt vesznek a ház körüli teendőkben elégedettebbek az életükkel, jobbak a társas kapcsolataik, illetve még az iskolában is jobban teljesítenek. A témáról a Mokkacinóban Völgyesi Gabival és Rábaközi Andreával beszélgettek a műsorvezetők.

Előnézeti kép forrása: Völgyesi Gabi Instagram oldala

2020. március 17. 16:20

Címkék: celebszemle   völgyesi gabi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG