december 1.
Elza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Majoros Hajnalka a rendkívüli helyzetről: „Tudom, hogy hamarosan vége”
Családja körében, társasjátékozással tölti az idejét a kétgyerekes anyuka, aki követőinek is üzent a helyzet komolyságáról. 

Sajnos mindannyian érintettei vagyunk a koronavírus okozta helyzetnek, de a jó hír: A legtöbben tisztában vagyunk a komolyságával. Több híresség felszólalt a napokban az otthon maradás mellett, így tett a gyönyörű Majoros Hajnalka is, aki két édes kisfiú anyukája. Szerencsére Hajni is meglátta a tragikus helyzet legnagyobb előnyét: A családdal töltött minőségi idő kincs, ennek pedig most jött el az ideje, még ha nem is ebben a formában vártuk rá. Íme Hajni megható bejegyzése, amelyet érdemes elolvasni mindenkinek: 

 "Ez most komoly, nagyon komoly. Nincs mellébeszélés, már senki nem bagatellizálja el a kialakult helyzetet. Kicsit megáll az idő, kicsit jobban figyelünk egymásra. Ha kényszerből is, de bezárkózunk, együtt a család, egymásra számítunk. Előkerülnek a társasjátékok, rejtvények, könyvek. Tegnap előkerült egy társasjáték, és Petivel rengeteget nevettünk magunkon, olyan ízeset, olyan igazit, olyan..., mindegy, tökéletes pillanat volt. Nem pánikolunk, pozitívak maradunk. És betartjuk az intézkedéseket, ami polgári kötelességünk. Tudom, hogy hamarosan vége, addig is nevessetek sokat, legyetek együtt, és ne pánikoljatok."

Hajni teljes üzenete a fotó mellett található, amielynek mondanivalójával teljesen egyetértünk: Elő a társasjátékokkal, éljenek a családok!

Előnézeti kép forrása: Majoros Hajnalka Instagram oldala

2020. március 16. 18:04

Címkék: celebszemle   Majoros Hajnalka

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG