január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Huszti Kata elképesztő dologra készül: ˝Izgulok, de belevágok˝
Az Exatlon Hungary  sztárja megdöbbentő dologra adta a fejét.

Huszti Kata most sem okozott csalódást: Az Exatlon Hungary első évadának győztese ismét tanúbizonyságot tett vagányságáról: Egy kondi termes szelfit tett közzé, amiben nagy hírt közölt rajongóival. Kata többször hangsúlyozta már, hogy az edzések mellett nem jut ideje a sminkelésre, ennek kapcsán szánta rá magát egy hatalmas döntésre: A sminktetoválásra.

˝Régóta vágytam már sminktetoválásra, de mindig féltem belevágni, mivel a természetes dolgok híve vagyok. Manapság azonban már szuper módszerek vannak, amelyekkel ez a természetesség fenntartható. Izgulok, de belevágok és jövök majd az eredménnyel.˝

Nagyon kíváncsiak vagyunk az eredményre, de biztosak vagyunk benne: Kata nem fogja megbánni döntését!

A Mokka vendége a Fuss család fuss! két edzője, Tápai Szabina és Huszti Kata volt. Az edzők a műsor kapcsán elmondták, a műsor nem csupán egy hétköznapi sportverseny, hiszen a családok közt már kialakult viszonyok vannak, így sokkal másabb létrehozni egy működő csapatot. Az edzők azt is elmondták, nem mindig volt közöttük barátság: Voltak olyan helyzetek, amelyben félre kellett tenniük a szimpátiát és csak a győzelemre fókuszálni.

Előnézeti kép forrása: Huszti Kata Instagram oldala

2020. március 3. 15:20

Címkék: celebszemle   huszti kata

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG