január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szívfacsaró posztban mondott köszönetet csapattársának az Exatlon Hungary sztárja
˝Belőlem nagyon sok érzést, emléket hozott elő és remélem téged sem érint rosszul, de ez egy fontos pillanata volt életünknek. ˝ - írta meghatóan az Exatlon Hungary első évadának nyertese. 

Salander Dorina kiesése drámai pillanatokat hozott az Exatlon Hungary-ben. Dorka vállsérülése miatt kényszerült elhagyni a Dominikát, helyére Huszti Kata jött, akit a Kihívó már kiejtett egyszer. 

Kata végül megnyerte az Exatlont, ő lett a műsor abszolút győztese.

A nyertes most egy megható posztban köszöntötte csapattársát szülinapja alkalmából:

˝Kedves Dorka! Keresni szerettem volna valamit, amik mi vagyunk és amivel NAGYON-NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánhatok Neked! Ezt a videót találtam.

  Belőlem nagyon sok érzést, emléket hozott elő és remélem téged sem érint rosszul, de ez egy fontos pillanata volt életünknek. Egy kis nosztalgia következik: Nagyon rosszul esett, hogy kiestem a játékból, de azt még most is állítom, hogy a jobbtól ez mégsem fájt annyira! Mivel már nem titok, így most elmondhatom: A visszaérkezésem utolsó pillanatáig nem tudtam, hogy visszamegyek játszani és azt sem tudtam, hogy mi ennek az oka!? Azonban azt tudtam, hogy neked ez idő alatt volt a szülinapod és az volt az első gondolatom, hogy akkor viszek Neked ajándékot! Nagy megdöbbenésemre ezt nem sikerült ott és akkor megvalósítanom, hiszen amikor beléptem újra az Exatlon világába gyorsan megkaptam a választ a kérdéseimre. Épp a Te helyedre kerültem vissza...

Nem célom, hogy rossz emlékeket hozzák elő, de úgy éreztem, hogy ezt meg kell osszam és el kell mondanom, hogy nagyon örülök, hogy megismertelek! Fantasztikus csaj vagy! Legyen csodás és vidám napod! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!˝

2020. február 26. 17:47

Címkék: celebszemle   huszti kata   huszti katalin   salander dorina

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG