január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Elképesztő akarat eréjéről tett tanúbizonyságot Bodó Imi, nagyon jó formában van a sportoló
Bodó Imi új fotójánál ma biztosan nem látsz csábítóbbat.

Tojást lehetne törni Bodó Imi kőkemény felsőtestén.
A Fuss család fuss! sztárja elképesztő változáson ment keresztül: Dögös kollázst osztott meg követőivel, akik odavannak a testépítő külsejéért.
Irigylésre méltó Bodó Imi sziklaszilárd akarata. Legújabb bejegyzésében a következőket írta:

"Gondolnátok, hogy a 2 kép között 8 kg-nyi testsúly különbség van? Amikor a diétád felénél már azt hiszed, hogy nagyon leszálkásodtál, és mindenki mondja a teremben, hogy te vagy a legjobb, nyerni fogsz a versenyen, akkor jusson eszedbe, hogy -bár tényleg impozáns látványt nyújt a fizikumod átlagos fények mellett otthon vagy a konditetemben- a jó versenyforma nem jól néz ki, hanem ijesztően részletes! Ha csak annyira dicsérnek a haverok, hogy jól nézel ki, nem vagy elég jó... Akkor vagy versenyképes, amikor hétköznapi fények mellett ledöbbented a többieket. Amikor leveszed a pólód egy kis pózoláshoz, és csak ennyit tudnak mondani: aztaqrva de száraz vagy! Amikor nem kockás a hasad, hanem úgy nézel ki, mintha köveket nyeltél volna le, és a papírvékonyságú bőröd alatt pontosan kivehetőek lennének a lenyelt kövek szélei... A jó ne legyen elég jó... ebben a sportban ne a hozzánemértők elismerésére vágyjàl, hanem sokkal inkább az ijedt döbbenetére!"

Imi elszántsága hihetetlen, a szavak helyett beszéljenek a szédületes képek!

Elérkezett az öt hetes harc vége, amelyben a legsportosabb Magyar családot kerestük. A 10 millió forintos fődíj boldog nyertese pedig az adásból kiderül!

Előnézeti kép forrása: Bodó Imre Instagram oldala

2020. február 10. 17:24

Címkék: celebszemle   bodó imre   celebszemle_szexi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG