január 26.
Vanda, Paula

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada: Kiderültek a sztárcsapatok tagjai
Hamarosan vadonatúj, látványos showműsor indul a TV2-n. A Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada című produkcióban a külsejüket látványos jelemzekkel eltakaró hírességek versenyeznek majd egymással, azt pedig, hogy kiket rejthetnek a monumentális kosztümök és álcák, két sztárcsapat próbálja majd leleplezni a nézők segítségével.

A látványos showműsorban két háromfős sztárcsapat versenyez egymással: a feladatuk mindössze annyi, hogy felismerjék és leleplezzék a színpadi produkciót bemutató hírességeket. A dolgukat azonban megnehezíti, hogy a versenyzők látványos, külsejüket elfedő monumentális jelmezekben adják elő a produkciókat, tőlük teljesen szokatlan stílusban. A formátum legizgalmasabb eleme, hogy a sztárcsapatok, a stúdió közönsége és a televízió előtt ülő nézők egyszerre izgulhatnak, és együtt leplezhetik le a versenyzőket. A tévénézők a TV2 Live applikáció segítségével szavazhatnak majd, hogy szerintük melyik híresség rejtőzik a jelmez alatt. Minden versenyző kiléte csak akkor derül ki, ha kiesnek a versenyből, addig szabad a találgatás.

A csapatokat Ábel Anita, Judy, Hajós András, Majka, Kajdi Csaba és Ganxsta Zolee alkotják majd, a műsorvezető pedig Tilla lesz.

2020. február 4. 14:12

Címkék: nicsak ki vagyok a rejtélyek színpada   ábel anita   hajós andrás   kajdi csaba   tilla   majka   ganxsta zolee

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG