február 20.
Aladár, Álmos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
15 érdekesség: Mennyire ismered a Jóban Rosszbant?

Januárban ünnepli 15. születésnapját a Jóban Rosszban, ennek apropójából pedig összeszedtünk nektek 15 érdekességet, amit egészen biztos, hogy nem tudtatok kedvenc sorozatotokról.

1. Száraz Dénes két karaktert is alakított a sorozatban, mivel Tamás atya halála után motorbalesetet szenvedő Varga Balázs az atya képmására operáltatta az arcát.

2. Azonban nem csak Balázs karaktere esett át plasztikai műtéten, ugyanis Pongrácz Barbara is teljes alakuláson esett át autóbalesete után.

3. Habár Dr. Kincses Patríciát alakító Nagy Katától szakmáját tekintve messze áll az egészségügy, testvére a való életben orvos, míg a fiatal rezidenst alakító Világ Vanessa édesapja szülész-nőgyógyász. 

4. Szerelmi szálak a színfalak mögött is fellelhetőek, ugyanis Dr. Lackner Gusztáv altatóorvost alakító Malik Márk és a büfés Diát alakító Dányi Diána, Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt, valamint  Végh Judit és Kubinszky Péter rendezők is egy párt alkotnak.

5. Csillagkúton járt már az Interpool, valamint egy vámpír támadást is túl éltek a város lakói

6. Több híres színész és közéleti szereplő is megfordult már a Jóban Rosszban egyes epizódjaiban. Többek között például láthattuk már a képernyőn Gregor Bernadettet, Tordai Terit, Singh Vikit, Joshi Bharatot, Kucsera Gáborot, Pintér Tibort, Pásztor Erzsit, Kökény Attilát, Torres Danit és Csuja Imrét is. Továbbá érdekesség, hogy a sorozat executive producerének, Felhős Györgynek a kisfia alakította Vidovszky Nándi és Laura fiát, Vilikét.

7. A stáb tagjai egy nap alatt átlagban 28-30 jelenetet vesznek fel a stúdióban, valamint további tízet külső helyszínen

8. A sorozat a részeit a Csillagvirág utcában veszik fel, innen kapta a nevét is a Csillagvirág Klinika

9. Külső helyszínek utcai képeit Nagykovácsin veszik fel

10. A sorozat 17 állandó szereplővel indult, akiket 900 jelentkező közül választották ki

11. Körülbelül 4200 alkalommal építették át a díszletet

12. A stáb tagjai 5470 napot forgattak az elmúlt 15 évben

13. 146 liter alapozót, 324 doboz púdert és 2475 liter mosószert használtak fel

14. 5000 darab kókuszgolyót, 425 000 liter kávét fogyasztottak el

15. A stáb tagjai általában 8 kilométert gyalogolnak a stúdióban egy nap

2020. január 29. 14:58

Címkék: celebszemle   celebszemle_jrKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG