február 19.
Zsuzsanna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kuna Kata őszintén vallott gyermekkoráról: ˝Sírtam rajta... ˝
 Kuna Kata hihetetlen őszinteséggel vallot közösségi oldalán gyermekkori élményéről!

A Mintaapák színésznője elképesztő fotót posztolt közösségi oldalán, amelyben elárulta követőinek, milyen film határozta meg életét gyermekkorában! Nem titok, hogy a barátság az egyik legnagyobb szerepet tölti be agyermekek életében, hiszen nélkülök, eléggé magányosan érezhetjük magunkat.

Kata most ezzel kapcsolat osztott meg néhány gonolatot:

˝Amikor egy film visszarepít a gyermekkorodba és ráadásul a felnőtté válásról szól... és annyi év után pont akkor nézed meg, amikor a legnagyobb szükséged van rá, hogy lásd... na, az a pillanat felbecsülhetetlen.

Kicsi koromból csak arra emlékeztem, hogy a film egyszerre izgalmas és csodálatos, de félelmetes is és mindig sírtam rajta... Most sem volt ez másként, csak éppen most más miatt... Hihetetlen, hogy a 90-es években még egy családi vígjátéknak is olyan mondanivalója tudott lenni, ami gyerekként is sokat jelent és felnőttként is elgondolkodtat. Mindenkinek kell egy barát, aki mellett önmaga tud lenni és nem fél senkitől. És magaddal is barátságot kell kötni...

A film újranézése kapcsán olvastam, hogy aki a címszerepet játszotta, Rik Mayall, 2014-ben meghalt... Isten nyugosztalja! Egy generációban él tovább Fredként.˝ -írta Kuna Kata az Instagramon.

Ha kíváncsi vagy Kuna Katára és a Mintaapákban nyújtott alakítására, kattints a videóra, amiben Emma egy kellemes vacsora keretein belül bemutatta "szerelmét" Daninak, aki áldását adta a kapcsolatukra.

2020. január 24. 15:33

Címkék: celebszemle   kuna kata   mintaapák hírekKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG