február 21.
Eleonóra

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Bréking: Esztergályos Patrik szakított szerelmével
˝Túlságosan szerettem ahhoz, hogy ebben a valóságban éljen velem. ˝ - exkluzív interjúban mesélte el a fájdalmas szakítást az Exatlon Hungary Bajnoka. 

Esztergályos Patrik közel négy évig volt együtt barátnőjével. Kapcsolatukról már korábban is beszámoltunk. Patrik a cikkben elárulta, hogy a nagy szerelem ellenére miért nem posztol és beszél közösségi oldalán barátnőjéről. Ám ennek most vége, az új évet már külön utakon kezdték meg. Patrik exkluzív interjúban mesélte el, mi történt pontosan közte és Léna között:

˝Igazából valahogy éreztem, hogy nem halad előre a kapcsolatunk. Nagyon nehéz volt kimondani, sokáig húztam is a szakítást mert bíztam abban, hogy valami megváltozik bennem, de nem így lett. Majdnem négy év együtt lét után nyilván vannak nehéz napok és felvetődik bennem, hogy mi is történt? De rá kellett jönnöm arra, hogy ennek így kell lennie. Felnőttek vagyunk, megbeszéltuk a dolgokat, mindneképp megmarad a jó viszony, hiszen nagyon sok közös barátunk van, meg a vívás miatt is.˝ - mondta el Patrik megkeresésünkre. 

patrikek.jpg

Kép forrása: Esztergályos Patrik rajongói oldala

2020. január 24. 14:13

Címkék: celebszemle   esztergályos patrikKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG