február 19.
Zsuzsanna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Meghan Markle életveszélyes helyzetbe sodorta kisfiát?
Egy kellemes sétára indult a hercegné kisfiával, az internet népe azonban rögtön betámadta őt.

Meghan Markle minden egyes mozdulatát egy egész világ figyeli mióta különváltak a királyi családtól. A hercegné élete fenekestül felfordult az utóbbi időszakban, úgy tűnik azonban, hogy Meghan nagyon örül ezeknek a változásoknak, ugyanis mindig hatalmas mosollyal és elégedett arckifejezéssel kapják lencsevégre a fotósok, bármerre is jár.

Meghan most éppen Kanadában van, ahol a jótékonykodás mellett rengeteg időt tölt kisfiával is. Egy ilyen önfeledt pillanatot kaptak a minap lencsevégre, azonban egy fontos részlet rögtön szemet szúrt a rajongóknak. Meghan miközben önfeledten sétál a festői környezetben kutyáival, a kisfia hordozója eléggé lecsúszott a válláról, ezáltal pedig egy igencsak érdekes pozícióban láthatjuk Archiet.
A rajongók rögtön felháborodtak ezen, hiszen félő, hogy a kis Archie kiesik a kenguruból, vagy esetleg kényelmetlen számára nagyon is ez a kitekert póz.
Meghant úgy tűnik mindez nem nagyon érdekelte, hatalmas mosollyal sétálgatott kiskutyái társaságában, mit sem törődve azzal, hogy kisfia oldalasan lóg rajta.

Vége a találgatásoknak. Úgy tűnik, most végre kiderült, hogy Harry herceg és Meghan hercegné miért fordított hátat a királyi családnak. Kanadában kezdtek új életet, ahol a hercegi pár komoly veszélyben lehet. Még a nyolc milliárd forintot érő villájukban sincsenek biztonságban.

2020. január 24. 10:24

Címkék: celebszemle   meghan markle   harry hercegKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG