február 28.
Elemér

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Harry herceg megkezdte új életét Kanadában
A herceg a kiválás után máris Kanadába repült feleségéhez, és kisfiához.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle már nem tartoznak a királyi család oszlopos tagjai közé, hiszen kétlaki életre, anyagi függetlenségre és több szabadságra vágynak. Mivel lemondtak királyi titulusukról, és a királyi család munkájában sem vesznek többet részt, ezért mostantól nem részesülnek a királyi feladatok ellátásáért járó közpénzből, valamint az Ő Királyi Fensége megszólítást sem használhatják.

A különválás bejelentése után Meghan Markle azonnal repülőgépre ült, és visszautazott Kanadába, Harry azonban csak most követte feleségét a tengerentúlra.

Harry gépe kedden landolt Vancuverben, most pedig már újra együtt lehet feleségével, és kisfiával Archie-val. Hogy mi lesz a következő lépésük azt még egyelőre nem tudni, hiszen hamarosan "civil" állást kell találniuk, hogy életüket finanszírozni tudják. Egy egész világ vár a bejelentésre, hogy pontosan milyen munkát is vállal majd el a pár, egyesek jótékonykodásra, míg mások Meghan színészi karrierjének fellendítésére is gondolnak.

Harry herceg és Meghan megérkezett Kanadába, új élet reményében. A pár azért döntött úgy, hogy visszalép a brit királyi családban betöltött szerepétől, mert békében, felhajtás nélkül akarják élni mindennapjaikat. Ez azonban nem sikerült nekik, a Meghan hercegnéről készült fotókon a rajongók nagyon kiborultak és rögtön kritizálni kezdték, mert séta közben lecsúszott a babahordozó pántja.

Harry herceg szerint neki és feleségének, Meghan hercegnőnek az elmúlt évek kihívásai után nem maradt már választásuk, csak az, hogy mindketten visszalépjenek a brit királyi családban betöltött hivatalos szerepüktől. Harry az általa létrehozott alapítvány jótékonysági estjén beszélt döntésük okairól.

2020. január 22. 16:18

Címkék: celebszemle   meghan hercegné   meghan markle   harry hercegKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG