február 29.

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Földes Eszter elcsavarja minden férfi fejét ebben a ˝ruhában˝
 A Mintaapák színésznője elképesztő fotót posztolt, amely láttán leesett az álla mindenkinek!

A Mintaapákból ismert Hoffmann Petra, vagyis Földes Eszter a hétköznapokon a TV2 sorozatában látható, azonban a forgatásokon kívül, rengeteg színházi előadásban láthatják még a rajongók.

Ezek közül az egyik a Chicago, amelyben táncolni és énekelni is komyol szinten kell, azonban Földes Eszter mindenben fantaasztikus teljesítményt nyújt! 

A közönség egyik kedvencét alakítja és nem is olyan rég kapott egy levelet, valamelyik néztől, amelytől mindenkinek meglágyulna a szíve!

˝Egy néző levele a Chicagoról Szuper ilyet olvasni! Köszönöm, hogy játszhatok benne. Szívem csücske Roxie˝ - írta Földes Eszter az Instagramon.

Ha kíváncsi vagy Földes Eszterre, akkor kattints a videóra és nézd meg a vele készült interjút: Földes Eszter a Mintaapák színésznője a sorozatban igazi ˝paramamit˝ játszik. A színésznő elárulta, sorozatbeli szerepe kicsit idegesítő lehet a nézőknek, de hangsúlyozta: Földes Eszter és Hoffmann Petra teljesen ellentétesek egymással.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a sorozat, nézd meg az egyik jelenetet vele és partnerével, Mészáros Bélával: Petra megharagudott Mikire, aki a látszólag boldog párkapcsolata mellett egy társkereső oldalon nézelődik.

2020. január 21. 17:07

Címkék: mintaapák hírek   mintaapák   földes eszter   celebszemleKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG