február 24.
Mátyás

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Horváth Gréta új életet kezdett: Életem legjobb döntése volt, hogy belevágtam...
Horváth Gréta közösségi oldalán osztotta meg, hogy az elmúlt 14 nap során fenekestül felforgott az élete.

Az Ázsia Expressz 2 sztárján már az ázsiai kaland során is látszott, hogy kemény fából faragták, legújabb posztjában azonban újra bebizonyította, hogy minden egyes alkalommal a maximumot hozza ki magából, legyen bármiről is szó.

Gréta két hete keményen belevágott az edzésekbe és az életmódváltásba, ezzel pedig egy teljesen új élet kezdődött meg számára, ugyanis hátrahagyta korábbi étkezési szokásait is. Gréta most Instagram bejegyzésében is megosztotta, hogy miben változott meg a gondolkodásmódja és a külseje is:

"...Amit észre vettem magamon: Több az energiám, jobb a kedvem, fürgébb vagyok, rendszeresen tudok wc-re menni, nem puffadok. Mivel ez egy lelki folyamat is ezért elkezdtem a ruha alatt is csinosabb lenni. Vettem csipkés fehérneműt magamnak. Nem nagyon szoktam ilyenekre költeni, nem nagyon foglalkoztam ezzel. Nyilván a változás nem akkora, hogy eldobjam az agyam de az biztos, hogy az arcomon látszik ez az egész és a bőröm az valami csoda lett..." - írta meg bejegyzésében.

A Mokka konyhájában Horváth Gréta készített diétás édesburgonya levest: A választása azért esett a kímélő menüre, mert idén elhatározta, tizenhét kilótól fog megszabadulni.Döntésének hátteréről és egészségügyi okairól Pachmann Péterrel beszélgetett.

2020. január 20. 11:56

Címkék: celebszemle   Horváth GrétaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG