február 28.
Elemér

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Erre nincsenek szavak: Brutál dögös képet lőttek Szandiról
Szandi aranyba borult egyik legújabb fotóján, és mi még mindig keressük az állunkat a képet csodálva!

Elképesztően jól elkapott pillanatot osztott meg közösségi oldalán Szandi. Az énekesnő ragyogó mosollyal és egy bombasztikusan vagány szettben látható a közösségi oldalára feltöltött pillanatképen. Nem is csoda, hogy ilyen jól sikerült a kép, hiszen a fotót nem más készítette, mint Szandi testvére, a fotósként tevékenykedő Pintácsi Viki.
Korábban már írt arról az énekesnő, hogy mennyire jó kapcsolatban vannak testvérével, és úgy érzi, rá mindenben számíthat, így pedig már teljesen érthető, miért is sikerült ennyire tökéletesen a felvétel, amelyen Szandi tényleg csak úgy ragyog!

"Bearanyoztam a napomat" - írta meg a fotó mellé az énekesnő, és azt kell mondjuk, nem csak a sajátját, de a mi napunkat is szebbé tette ezzel az önfeledt pillanat megosztásával.

Szandi és lánya fűszeres hókiflije igazán egyszerűen elkészíthető, ízletes karácsonyi sütemény. Az énekesnő arról is mesélt a nézőknek, hogy karácsonykor milyen ünnepi különlegességek kerülnek az asztalra a szűk családi körben eltöltött pillanatok alatt, illetve elárulta azt is, hogy milyen vásárlási szokásaik vannak Blankával.

Előnézeti kép forrása: Szandi hivatalos Instagram-oldala

2020. január 19. 11:11

Címkék: celebszemle   szandiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG