február 19.
Zsuzsanna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Románcok, titkok, izgalmak: Nézd vissza a hét legizgalmasabb Mokka beszélgetéseit
Idézd fel velünk a sztárvilág legnagyobb aktualitásait egy popcorn társagában!

Pár hónap kihagyás után ismét dallal jelentkezett L.L. Junior. Egy igazán bulizós számmal készült az énekes, amelyben Csonka Andreas is segített neki! A dalról , klippről és egyéb eseményekről a videóban mesélnek a művészek!

Janicsák Veca elképesztően jó időszakot tudhat magáénak. Az énekesnő elfoglalt, hiszen kislánya és karrierje mellett az iskolapadba is visszaült, de tudatos időbeosztása miatt mindenre jut ideje. Janicsák Veca mindig szakít időt az egészségére, helyesen táplálkozik és az alapanyagokat is a legmegbízhatóbb helyekről szerzi be.

Január 14-én ünnepelte 74. születésnapját Nagy Feró. A zenész a Mokkában mesélt arról, hogyan éli meg az idő múlását, valamint azt is elárulta, mi számára a legnagyobb ajándék!

Nagy Adri miközben a fenntartható ruházkodás fontosságáról mesélt a Mokka nézőinek, bizony elszólta magát, hogy egy második baba érkezése is tervben van náluk párjával. Az énekesnő elárulta, hogy szíve ügyének tekinti a környezetvédelem kérdését, így mindig figyel arra, hogy ne szennyezze környezetét és a ruhákat se dobja ki.

Sztárban Sztár Szerelem: Békefi Viki és Feng Ya Ou a Mokkában bejelentették, egy párt alkotnak. A két fiatal között hatalmas a szerelem. A műsor közben érezték a műsor után már tudták, ez több mint barátság. Azt is elmesélték, hol csattant el az első csók.

2020. január 19. 8:00

Címkék: celebszemleKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG