február 26.
Edina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Mi lesz itt? A kanadaiak sem kérnek Harry hercegből és Meghan hercegnéből
A helyiek közül egyre többen ellenzik a hercegi pár Kanadába költözését, és meg is van rá az okuk...

A Megxit ténye - azaz a hercegi pár elszakadása a királyi családtól, mint magas rangú tagok - már biztos. A kérdés már csak az, hogy hogyan is alakul tovább a pár élete. Mint már korábban is írtunk róla, Harry és Meghan az anyagi függetlenség mellett kétlaki életet is terveznek, Kanada és Anglia között ingázva. Ez elméletben jól is hangzik, a gyakorlatban azonban felvet bizonyos kérdéseket is...

Kanada egyik legnagyobb lapja rögtön reagált is a pár költözésének hírére, és kerek perec kijelentette: Nem látunk szívesen.
A kérdés ezek után adott: mi lesz a heregi párral, akik elméletileg a sajtó és az őket körülvevő óriási ellenszenv hatására kényszerültek arra a döntésre, hogy kiváljanak és új életet kezdjenek a tengerentúlon? Vajon mit érezhetett Meghan hercegné akkor, amikor "visszatért" régi otthonába, majd a cikket olvasva számára is kiderült, hogy már ott sem látják szívesen? De vajon miért nem?

A cikk minderre választ ad. Kifejtik, hogyha a brit királyi család tagjaként szeretnél az otthonodként tekinteni Kandára, akkor erről tegyél is le gyorsan. Bár a magazin sorai között az is olvasható, hogy tényleg minden vallású, nemzetiségű embert szívesen látnak Kanadában, Meghan és Harry a királyi család tagjaként ez alól kivételt képeznek... Mindarról pedig még szó sem esett, hogy vajon ki fogja majd fizetni a pár biztonságáért, míg az országban tartózkodnak?

A pár tehát hiába is próbál elmenekülni a botrányok elől, valahogy mégis mindenhol falakba ütköznek...

Vajon milyen civil munkát fog választani Meghan és Harry? A videóból kiderül!

2020. január 18. 11:22

Címkék: celebszemle   meghan hercegné   meghan markle   harry hercegKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG