február 19.
Zsuzsanna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Meghan Markle stílust váltott: Máris eldobta kifinomult, ˝hercegnős˝megjelenését
Meghan Markle már két alkalommal is megjelent egy-egy eseményen a királyi családtól való elszakadás óta, a változás pedig a hercegné öltözékén is meglátszik.

Meghan nem csak Angliában, hanem Kanadában is jótékonykodik, amerre jár. Miután Harry herceg felesége extra gyorsasággal visszatért Kanadába, egy darabig nem mutatkozott a kameráknak, pár napja azonban megtört a jég, és egy jótékonysági esemény keretében újra előbújt "rejtekhelyéről".

Meghan egy nőknek készült menedékházat látogatott meg, a minap, és úgy tűnik, nagyon jót tett a hercegnének az elválás, hiszen hatalmas mosollyal kapták lencsevégre. Nem csak Meghan hangulatán, hanem öltözködésén is meglátszik a változás, sokkal lazább és sportosabb szettben indult neki.

Terroristák, gyilkosok, de őrült rajongók is vadászhatnak a Sussex-i királyi párra. Meghan Markle és Harry herceg függetlenségére rábólintott II. Erzsébet, de mérhetetlenül csalódott, hogy kisebbik unokája el akar szakadni a családtól. A pár Kanadába költözött, de több fontos kérdés még nincs letisztázva, ilyen a herceg és családjának, kisfiának, Archie-nak a védelme. Eddig ugyanis a brit titkosszolgálat különleges osztaga óvta őket, most valakinek fizetnie is kell a drága testőröket.

2020. január 17. 14:46

Címkék: celebszemle   meghan markle   harry hercegKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG