február 20.
Aladár, Álmos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Megrendítő eset: Balesetet szenvedett Berki Krisztián
A híresség strandolás közben szenvedett balesetet külföldön.

Berki Mazsi és férje Berki Krisztián Macao-n pihenik ki a dolgos hétköznapokat. A sztárpár rögtön azzal kezdte a nyaralást, hogy meglovagolta a hullámokat, bár történt egy sajnálatos eset is. Krisztián fejest ugrott a sekély vízbe, ami miatt horzsolásokat szerzett, de szerencsére nem lett komolyabb baja. A balszerencsés esemény azonban nem szegte a sztárpár kedvét, és többek között szörfözéssel töltik a vakáció napjait.

Berki Mezsi közösségi oldalán írta le Krisztián megrendítő balesetének körülményeit: ˝Lehetetlent nem ismerünk...Kislány korom óta nagy álmom volt, hogy egyszer kipróbáljam a szörfözést igazi hullámokon.
Ma nem egy álmom, hanem 3 is teljesült. Az egyik, hogy szörfözhessek, a másik, hogy ezt az élményt az életem Szerelmével együtt éljem meg, a harmadik pedig egyelőre még titok ez a szörf egy életérzés... elég volt 1 alkalom, hogy függővé váljunk... igaz per pillanat Krisztián 90 fokba se tudja elfordítani felső testét a fején lévő óriás horzsolásról meg inkább ne is beszéljünk Kicsikém úgy gondolta fejest ugrik az 1 méteres vízbe, amiről természetesen videó is pont készült na de ne aggódjatok ő is nevet rajtam! A storyjából kiderül, hogy miért˝

A Mokka vendége volt Hódi Pamela, Berki Krisztián korábbi szerelme, aki közös gyerekekük Natika elhelyezéséről és neveléséről mesélt.

Előnézeti kép forrása: Berki Mazsi Instagram-oldala

2020. január 17. 14:57

Címkék: berki krisztián   berki mazsiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG