október 27.
Szabina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tóth Gabi intim videóban mutatta meg mindennapjait kislányával
Tóth Gabi egy őszinte videó keretében mutatta meg, hogy az anyaság bizony nem csak móka és kacagás, de ennek ellenére is minden pillanata gyönyörű...

A Sztárban Sztár leszek! mestere egy édes videóban mutatta meg azt a pillanatot, ahol kislánya a bölcsőben sírdogál. Az énekesnő mindeközben azokra a pillanatokra emlékszik vissza, amikor még ugyanúgy szólt a dallam a szobában, csak még nem töltötte meg a teret a babasírás.

"Hmm emlékeztek még a meghitt babaszobás posztomra? Hmmm de vártam már, hogy elnyomja ezt a szép dallamot a babasírás" - írta meg bejegyzésében az énekesnő.

Szerencsehozó lencseragut főzött a Tények Plusz stábjának Krausz Gábor. Tóth Gabi férje azt is elárulta, hogyan osztják meg a feladatokat egy hónapos kislányuk születése óta, és hogy minden percét élvezik a babázásnak. A Jóban Rosszban sztárjaival pedig pezsgő mellett értékeltük az évet. Csillagkút vörös démona, Madár Vera, Kiss Ernő Zsolt és Nyári Darinka mind azt mondták, jó év volt az idei, de úgy érzik, csak előkészítette 2020-at, amely igazán különleges lesz.

2020. január 14. 14:34

Címkék: celebszemle   tóth gabi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG