november 29.
Taksony

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Eldőlt: II. Erzsébet igent mondott Meghan és Harry elszakadására a családtól
A királynő elfogadta azt, amin már nem lehet változtatni...

Múlt héten bombaként robbant a hír arról, hogy Harry herceg és Meghan Markle el szeretne távolodni a királyi családtól. A pár önálló, kétlaki életet szeretne magának kialakítani, amelybe már nem férnek bele szenior királyi teendőik.

A híresztelések szerint II. Erzsébet királynő is eléggé hevesen reagált a meglepő hírre és döntésre, pláne, hogy azt az újságokból kellett megtudnia, közleményében azonban királynőhöz méltó higgadtságot és megnyugtatást sugárzott. Az uralkodó egyébként nem sok időt adott hivatalnokainak, hogy megoldják a kellemetlen helyzetet, végül azonban sikerült megállapodásra jutni a kényes ügyben.

A döntés tehát megszületett, Harry és Meghan már nem oszlopos tagjai a királyi családnak, erre pedig az egész világ rögtön reagált is. A Madame Tussauds viaszmúzeumban például a párt már el is távolították a királyi család tagjai közül, és odébb helyezték egy másik kiállító területre. A közösségi oldalakon is rengetegen felháborodtak a pár döntése ellen, sokan a hercegi/hercegnéi címük visszaadását követelik.

II. Erzsébet végül azonban beleegyezett abba, hogy Meghan hercegné és Harry herceg kiszakadjon a királyi családból. A kérdés már csak az, hogy ez a kiválás anyagaikban és titulushasználatban hogyan is fog megjelenni.

2020. január 14. 13:56

Címkék: celebszemle   meghan hercegné   meghan markle   harry herceg

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG