február 25.
Géza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nánási Pál megdöbbentő bejelentése: ˝Holnaptól nem fotózok többet...˝
A sztárfotós közösségi oldalán írta le a megdöbbentő sorokat, aggodalomra azonban semmi ok!

Nánási Pál és családja éppen Zanzibárban köszönti az új évet, az utazásról pedig számos lélegzetelállító felvételt is feltöltött már a sztárfotós. Egyik legújabb képén azonban azt a pillanatot örökíti meg, amikor kislánya, Mici éppen édesen pihenget egy csónakban, mesés tengerparti környezetben a háta mögött.

A taglalt képhez pedig igencsak aggodalomra adó sorokat is biggyesztett a művész, amelyet szerenécsre megmagyarázott, így semmi okunk sincsen az aggodalomra!

"Holnaptól nem fotózok többet!!! Az tuti, hogy ennél a képnél nem tudok szebb képet csinálni soha. (Na jó, van a Venciről is egy.) #onelove (Meg Nóriról is:)) A családom és Zanzibár nagyon inspiráló."

Elsírta magát Ördög Nóra, nem lehetett ott kislánya hatodik születésnapján, mert elhúzódott az Ázsia Expressz forgatása. Pedig a család általában együtt járja be a világot, egzotikus utazásaikról videónaplót vezetnek az interneten. A Tények Plusz most azt mutatja meg, milyen egy átlagos munkanapja a műsorvezetőnek és fotós férjének, Nánási Pálnak, aki azt mondja, a felesége valószínűleg egy ufó, annyi energiája van. Riportunkból azt is megtudhatják, hogy ki a család őrangyala.

2020. január 8. 17:21

Címkék: celebszemle   ördög nóra   nánási pálKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG