február 16.
Julianna, Lilla

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Fekete Dávid megmutatta újszülött ikerfiait
 Az énekes édes fotót posztolt újszülött ikreiről és az egész családról.

Fekete Dávid gyermekei január 3-án láttak napvilágot a család nagy örömére! Az énekes azt sem titkolja, hogy apás szülés volt és nagyon büszke feleségére!

A büszke apuka csodás posztot írt a babák érkezéséről:

˝Sok-sok Szeretettel köszöntük Titeket, kedves világlakók!  Én Fekete-Horváth Ádin 3110kg-al 49cm-el és 9percel később született kisöcsikémmel, Fekete-Horváth Mátévál 3180kg-al és szintén 49cm-el, nemrég megérkeztünk és üdvözlünk mindenkit. Nem találok szavakat annak az érzésnek, amit a mi nap élhettem át. Tényleg az élet egyik legnagyobb csodája a gyermekáldás.

Minden tiszteketem a nőké.. amit kibírnak a szülésnél... Köszönöm Istenem, Jézusom és kedves feleségem, hogy megszülethetett és hogy megszülted, eme drága, édes, pici két kisfiunkat.

Talán, tényleg ilyenkor nől fel az ember igazán.

Amikor meglátod, amikor a karodban tartod, amikor ránézel és ő visszanéz rád.... hírtelen minden megváltozik, hírtelen minden átértékelődik. Érzed, hogy Te jelented Neki a menedéket a biztonságot az életet.(..) Köszönöm és csak köszönöm˝ -írta Fekete Dávid.

Fekete Dávid iker gyermekei január 3-án jöttek világra, mindössze 9 perc különbséggel. Az énekes elárulta apás szülés volt és örül neki, hogy bent volt a felesége mellett a szülőszobában. Saját bevallása szerint még több tiszteletet érez kedvese iránt!

Előnézeti kép forrása: Fekete Dávid Instagramja.

2020. január 7. 17:43

Címkék: celebszemle   fekete dávidKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG