október 26.
Dömötör

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hódi Pamelánál végleg betelt a pohár: Elege lett Berki Krisztiánból
Pamela ezt már nem hagyja annyiban!

Pár héttel ezelőtt futótűzként terjed el a hír, hogy Hódi Pamela és Berki Krisztián között parázs vita folyik Nati Amerikába utazásával kapcsolatban.
Nem is alakult minden Pamela terve szerint, és a sztáranyuka most teljesen felháborodott azon, hogy elmondása szerint Berki Krisztián felrúgta az egyezségüket. Korábban ugyanis Pamela és Krisztián egy szerződést kötött Nati hazaérkezése kapcsán. Az iratnak köszönhetően Pamela végül elengedte kislányát édesapukájával, most azonban nagyon megbánta tettét, mivel elmodása szerint Krisztián megszegte a szerződésben foglaltakat.

Hogy pontosan miért is haragudott meg Pamela, és mik voltak a feltételek, azt közösségi oldalán írta meg:

"2020 új kihívások, új célok, új elérések! Ebben az évben szeretném megvalósítani azt az üzletet ami már több éve az álmom! Ez az egyik Illetve 2020-ban pontot kell tennem a kislányommal kapcsolatos dolgokra...hiába az 50-50% os felügyelet, szinte semmiben nem egyeznek a nézeteink! Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a megállapodásunk szerint, édesapja haza hozza Amerikából Natit,amit szerződésbe is foglaltunk es közjegyző is aláírt, ez azonban nem teljesült! ( Ez azért kellett, mert első körben fizetett stuardessel, majd egy kiskorúval (Mazsi húgával) szerették volna haza küldeni Natit!, amiket nem engedélyeztem! ) A beszélgetés körülményeit nem fejtem ki, csak ha muszáj! Kértem hiteles iratokkal magyarázzák meg, mutassanak bármit ami bizonyítja, hogy nem tud hazarepülni a lányommal, nem küldték el sajnos! Végül más választásom nem maradt, vagy kint marad a lányom még kb két hetet vagy haza jön Mazsi húgával! Utóbbit választottam, mert hiányoztunk egymásnak és mivel a chekkolás előtt 10 perccel ért az információ, és órák választottak el egymástól! Nem kenyerem a médiát sem titeket ebbe belevonni, de Ők elindították, és mivel tudjátok az előzményeket, így befejezem! Én csak védem magam és reagálok arra, amire kell! A média ezzel jár és ha már elindult, akkor végig viszem! Ui.: nem kívánok a sajtónak erről nyilatkozni, és többet sem mondani, amíg nincs rá okom!" - írta meg.

Korábban Pamela nyilatkozott Mazsi és Nati kapcsolatáról is. Ugyanis Hódi Pamela szerint Mazsi látja el az apai feladatokat Berki Krisztián helyett.

Előnézeti kép forrása: Hódi Pamela Instagram-oldala

2020. január 6. 14:59

Címkék: celebszemle   hódi pamela

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG