február 21.
Eleonóra

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szívmelengető: Kárpáti Rebeka Kongóban segít a rászorulókon
Kárpáti Rebeka éve igen izgalmasan indult, hiszen az egyikori szépségkirálynő a Kongói Demokratikus Köztársaság felé vette az irányt.

Az új év máris sok újdonságot hozott Kárpáti Rebeka számára, hiszen a csinos műsorvezetőnő egy Humanitárius túrára indult Közép-Afrikába, ahol a nehéz körülmények között élő embereken segítenek. Az ott tapasztalt kultúrsokkról egy hosszú posztban számolt be közösségi oldalán:

"Szóval kijöttem a Kongói Demokratikus Köztársaságba egy Humanitárius túrára.. Nem gondoltam volna, hogy itt tanulok meg vakolni. Ma házépítés projekt volt , a csapat másik fele pedig ingyenes orvosi vizsgálatot tartott a helyieknek. Azt hiszem amikor az egyetemen tanultunk a kultúrsokk kifejezésről, valahogy nem jött át annyira, mint Most, Itt... A kép a Kongó folyón készült, amikor egy kis sziget-halászfaluhoz tartottunk. Mire odaértünk csak háztetőket találtunk mert az egészet ellepte az áradás. Az emberek a kis házak “padlásain” és az össze eszkábált deszkákon élnek, alszanak, kis ladikokkal közlekednek. Hihetetlen mi van itt. Mindenkinek javaslom hogy jöjjön el egy ilyen útra mert 1 nap alatt megtanulod, hogy otthon semmi problémád és gondod nem lehet ahhoz képest ami itt van... Jelentkezem majd hosszasabban is csak nagyon kevés net lehetőség van." - mesélte Rebeka.

2020. január 3. 18:30

Címkék: celebszemle   kárpáti rebekaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG