február 20.
Aladár, Álmos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hihetetlen: Kiskorában Macaulay Culkin-el tévesztették össze a TV2 sztárját
Közös dallal jelentkezett a TV2 két fiatal tehetsége. Lenzsér Olivér és Patocska Olivér egy igazán jó hangulatú, szilveszteri dallal rukkoltak elő. 

A két Olivér jó barátságot ápol egymással. Míg Lenzsér az online tartalmak arca és műsorvezetője, addig Patocska a TV2 napi sorozatának, a Mintaapáknak a szereplője és főcímdalának énekese. Most egy egy közös projektbe fogtak és egy igazán jó hangulatú, szilveszteri dallal rukkoltak elő. Kattints IDE és hallgasd meg a nótájukat!

olik (1).jpg

A TV2 online riportere, Lenzsér Olivér elárulta, nála sem maradhatott ki Kevin szenteste, sőt még azt is elmesélte, kiskorában egyszer össze is tévesztették az amerikai színésszel:

˝December 24.-én délelőtt a barátnőmmel voltam és nálam karácsonyoztunk, délután pedig anyukámhoz mentem át fát díszíteni. A karácsonyt később este a hagyomàny szerint az unokatestvéreméknél folytattuk, ahol jöhetett Kevin. Kiskoromban egyszer autogrammot akartak kérni egy benzinkútnál, mert azt hitték én vagyok a kis srácot alakító színész.  Szilveszteri terveinkre nagyjából választ ad az új számunk. A terv azert nem teljesen ugyanaz. Szűk körű házibuli lesz, de kizarólag otthon valamelyikőnknél, ahol meleg van. Tűzijáték kizárva, szeretjük a kutyákat.˝

Patocska Olivér pedig exkluzív részleteket árult el a Mintaapák folytatásáról:

˝A Mintaapák forgatást nagyon élvezem, épp akkor jött a szünet, amikor a karakterem megjelent, tehát a szünet után leszek érdemben többet a képernyőn. A forgatások alkalomról alkalomra jobb hangulatban telnek,  kedves és befogadó a társaság. Azt nem árulhatom el, hogy mi lesz Csenge és köztem, de ígérem sok izgalomban lesz része a nézőknek!˝ - nyilatkozta nevetve Olivér.

Január 2-től ismét visszatér a sorozat, minden hétköznap 19.30-tól a TV2-n!

2019. december 30. 14:39

Címkék: celebszemle   lenzsér olivér   patocska olivérKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG