július 4.
Ulrik

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Lánykérés és szakmai sikerek: Ilyen volt a Jóban Rosszban sztárjainak éve

Idén is mozgalmasan telt a Jóban Rosszban sztárjainak éve. Többek tudhatnak maguk mögött szakmai és magánéleti sikert, egyesekre pedig a szerelem is rátalált.

Kondákor Zsófi családja új taggal bővült januárban, ugyanis örökbe fogadtak egy mentett kutyát, Pitét. A kezdetben félénk kisállat már bátran szaladgál a Jóban Rosszban stúdiójában is.

Madár Veráról kevesen tudják, hogy csodás énekhanggal rendelkezik. A sorozat gyönyörű színésznője márciusban mesélt a FEM3 Caféban a zene iránti szeretetéről, valamint énekesnői karrierjéről, sőt még egy kissé balul elsült fellépés történetét is megosztotta a műsorvezetőkkel.

A Jóban Rosszban sármos rosszfiúja Joshi Bharatnak elárulta, hogy is indult a színészi karrierje, amire igazából sosem vágyott, mégis a hivatásává vált. 

A kezdetekről Madár Vera is mesélt a FEM3 Caféban, valamint azt is elárulta, hogy élte meg, amikor több mint 14 évvel ezelőtt kiválasztották Gyöngyi ikonikus szerepére.

A szakmai siker nem csak Madár Vera és Kiss Ernő Zsolt életét lengi körbe, ugyanis Bugár Anna a FEM3 Café új műsorvezetőjeként debütált idén ősszel. A műsorvezetőnő hatalmas mosollyal osztotta meg a TV2.hu stábjával, hogy úgy érzi egy álma vált valóra ezzel a lehetőséggel. Mindemellett pedig arról is mesélt, hogy hogyan tudja majd összeegyeztetni műsorvezetői teendőit a színészkedéssel, és elárulta azt is, hogy milyen tanácsokat kapott az első adása után.

A Jóban Rosszban sztárjai számára szerelemben is gazdag volt az év, Nagy Kata a FEM3 Café műsorvezetőinek mesélte el a törökországi nyaralásukon történt romantikus lánykérés részleteit.

Majd azt is elmeséltek a FEM3 Café nézőinek, hogy hogyan is képzelik el a nagy napot, hány embert szeretnének meghívni, hol szeretnék tartani, milyen ételeket szeretnének... Nem kérdés, óriási buli lesz!

A fiatalok előtt ott a követendő példa, ugyanis Madár Vera, és férje Landor Richárd dién ünnepelték a 10 éves házassági évfordulójukat. Hogy miként telt az elmúlt évtized, és milyen volt felidézni a nagy nap izgalmait arról ők maguk meséltek.

Az évet pedig egy közös dal elkészítésével zárták a sorozat színészei, amelyet Csondor Kata közreműködésével készítettek el a közönségük számára.

2019. december 26. 7:55

Címkék: celebszemleKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG