január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Készülj a karácsonyra: Idézd fel a hét legjobb FEM3 Café beszélgetéseit
Hamarosan itt a karácsony, a FEM3 Caféban pedig ezen a héten is rengeteg tippet kaphattunk a közelgő ünnepekre. Tarts velünk, és hangolódj te is egy forraltbor társaságában december végére! 

Vendégeink ínycsiklandozó karácsonyi libapástétomot varázsoltak a FEM3 Café konyhájában. Elárulták, ajándéknak is tökéletes választás.

Egy igazán szikrázó, színes, zöld smink készült a FEM3 Café stúdiójában. Simko Linda sminkes és Ujhelyi Kilian fodrász arra biztatnak mindenkit, hogy idén legyünk egy kicsit merészebbek, merjünk bevállalni extravagánsabb stílusokat, így pedig szépségünkkel túlragyoghatjuk még a karácsonyfát is!

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az extrém smink karácsonykor. Hogy hogy kell elkészíteni a karácsonyfa szemöldököt azt a videóból megtudod.

A FEM3 Café konyhájából megtudhatjuk, hogy mitől is lehet egy tortát karácsonyi díszbe öltöztetni, milyen díszítő elemeket használjunk, és milyen ízvilágot válasszunk, ha tökéletes süteményt szeretnénk alkotni.

A mézeskalácsok sokfélék lehetnek, videónkban tippeket adunk, hogy hogyan dekoráljuk a süteményeket, hogy igazán a karácsony ékei legyenek!

Tóth-Zsiga Nóra segítségével igazi karácsonyi mézeskalács csodák készülnek a FEM3 Café konyhájában. Az ehető finomságokból nem csak az asztal dísze lehet, hanem akár a karácsonyfánkra is aggaszthatjuk őket, ha megfelelően feldíszítjük.

2019. december 14. 9:20

Címkék: celebszemle   fem3hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG