január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Pikáns titkok, sztárhírek: Nézd vissza a hét legjobb Mokka beszélgetéseit
Ezen a héten sem volt hiány izgalomban a Mokka stúdiójában. Idézd fel velünk a hét legizgalmasabb beszélgetéseit egy pohár bor társaságában!

Visváder-Palácsik Lilla és Visváder Tamás karácsonymániások, ahogy magukat jellemzik. Az idei ünnep azonban más lesz, Andy Vajna halálával ugyanis sok, a szívüknek kedves szokásnak is búcsút kell mondaniuk.

A Korda házaspár kikéri magának az ˝álompár˝ címet. Tapsviharral fogadta a közönség Balázs Klárit és Korda Györgyöt, a 80. jubileumi koncertjükön. A házaspár 1980 óta boldgan élnek és elárulták: sokat kell dolgozni egy kapcsolaton, olyan pedig, hogy ˝álompár˝nem létezik.

Molnár Tamás őszinte vallomása: Tíz évem ment bele a függőségbe… Egy felmérés szerint egyre több fiatal fogyaszt alkoholt, Zacher Gábor szerint pedig a szülői minta, amit ezek a fiatalok látnak, igencsak meghatározó abban, hogy milyen alkoholfogyasztási szokásai alakulnak ki a fiatal felnőtteknek. A témával kapcsolatban korábbi alkoholproblémáiról vallott Molnár Tamás, aki elárulta, hogy számára mit jelentett az ivás, és hogyan került ki belőle.

Vérvételre vitte egész családját Schobert Norbi, ugyanis a családfő szerint a vérteszt is igazolja, hogy a rendszeres és sok cukorfogyasztás visszafordíthatatlan cukorbetegséget okozhat. Dr Fábián Károly, urológus, onkológus, belgyógyász és Dr. Kurucsai Gábor foglalkozásegészségügyi szakorvos elárulták: a túlsúly egy súlyos betegség hazánkban.

Gáspár Győző egy kalóriaszegény mégis rendkívül ízletes fogást készített a Mokka stúdiójában.

˝Az a vége, hogy megöl˝ - Kínzó rémálmok gyötrik a félholtra vert édesanyát. Rettenetes rémálmok gyötrik azt a hatgyermekes édesanyát, akit volt párja félholtra vert. Orosz Bernadett azt mondja hiába szeretne már végre pontot tenni az ügy végére, egy hónapja nem haladt előre a nyomozás. Közben a hírek szerint az exkatona álnéven próbál ismerkedni az interneten. A témában a Mokka vendégei Orosz Bernadett és jogi képviselője, Lichy József voltak.

2019. december 14. 7:11

Címkék: celebszemle   Mokka

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG