november 29.
Taksony

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szuperszexi kockahasat villantott Köböl Anita
Köböl Anita körül csak úgy izzik a levegő! A műsorvezetőnő elképesztő formában van, nem csoda, hiszen rettenetesen odafigyel az egészségére és rengeteget edz, aminek bizony meg is van az eredménye! A rajongók nagy örömére most megmutatta szexi testét Instagram oldalán, a képtől pedig leesett az állunk...

Köböl Anita közösségi oldalán osztotta meg a fotót, ami mellett egyszerűen nem lehet elmenni szó nélkül: A műsorvezetőnő kicsattan az egészségtől, hiszen a sport szerelmese. A fénykép mellé egy hasznos tippet is megosztott rajongóival. A műsorvezetőnő elmondta, szerinte mit érdemes adni karácsonyra egy sportrajongónak, aminek garantáltan örülni fog!

"Olyat adsz, amit az érintett fél biztosan értékel, örül neki és még használni is tudja. Növelheted a tétet, ha nem havi, hanem mondjuk negyedéves, vagy féléves bérletet veszel. És tudjátok, mindig azt mondom, hogy egy ajándék attól lesz igazán jó, ha személyes,nem pedig az árától... " -Írta Instagram oldalán Köböl Anita, mi pedig csak egyetérteni tudunk vele!

Előnézeti kép forrása: Köböl Anita hivatalos Instagram oldala

2019. december 12. 17:14

Címkék: celebszemle   köböl anita

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG