november 25.
Katalin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nézd vissza a hét legjobb Mokka beszélgetéseit
Ezen a héten sem volt hiány pikáns témákból és izgalmas beszélgetésekből a Mokka stúdiójában.

L.L. Junior sikeresen megállapodott Csillával Lacika elhelyezéséről. Az énekes megosztotta, hogy Lacika még mindig rengeteget gondol testvérére, és hiányzik neki, azonban egyre inkább feldolgozza a tragikus eseményeket. L.L Junior arról is beszámolt, hogy ő maga hogyan dolgozza fel a gyászt, és milyen tervei vannak a jövőre nézve.


Nem számítottak rá, de nagyon örülnek a második babának Voksán Virágék: A DJ a Mokka stúdiójában mesélt a hatalmas hírekről. Voksán Virág elárulta, egyébként is szerettek volna második gyermeket, valamint azt is megosztotta nézőkkel, hogyan fogják elmondani Beninek, kisfiuknak, hogy hamarosan testvére lesz.


A Veni Vidi Vici Alapítvány halmozottan sérült gyermekek oltatásával foglalkozik, legújabb kampányukban a sérült gyermekek társadalmi elfogadásáért állnak ki. Az alapítvány kampányához csatlakozott számos sportoló, televíziós műsorvezető, valamint Nánási Pál és Ördög Nóra. A Mokka vendége Ördög Nóra és az alapítvány kuratóriumi elnöke Várkonyi Henrietta volt, akik a képek árverezéséről és a kampány célkitűzéséről meséltek.


Rendhagyó karácsonyra készül Janicsák Veca, az énekesnő ugyanis vegán lett, így teljesen más karácsonyi menüt készít majd el az ünnepen. Veca nem csak teljesen új főztökkel, hanem egy új dallal is hangolódik az ünnepre.


Óriási izgalmakkal és sérülésekkel indult a TV2 új műsora a Catch! - Úgyis utolérlek!. Szabó András Csuti csapatkapitányként szállt be a fogócskába, aki a Mokkában mesélt a sport event műsor alatt szerzett élményeiről.

2019. december 8. 21:12

Címkék: celebszemle

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG