január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Édes Mikulásruhába öltöztette kisfiát Curtis
Gigacuki fotót posztolt az énekes kisfiáról, Doniról.

Curtis hihetetlenül cuki mikulásruhás fotót tett fel közösségi oldalára. Kisfia Doni, mint minden jó gyerek december 6-án csokit és egyéb finomságokat és kedvességeket kapnak a lappföldi Mikulástól.

Nem volt ez máshogy Cutiséknél sem, azonban a Mikulás nem csak csokit és édességet, de egy gyönyörű ruhát is hozott Doninak, amiről a szülők fotót is készítettek, melyet itt most meg is nézhetsz!

Ha kíváncsi vagy Curtisre és a korábbi interjúira, kattints a videókra!

Majka és Curtis között már szent a béke, több mint egy év után tegnap este együtt léptek újra színpadra a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában. A két rapper elmondta, hogy ugyanolyan volt a közös munka ennyi idő után is, mint korábban, és az első fellépés után pedig több nagyobb városba is ellátogatnak majd, és koncerteket adnak.

A hangszerelés, a vokál a zenészek és minden egyszerűen tökéletes volt Majka és Curtis első közös fellépése során! A mesterek szinte megszólalni sem tudtak a produkciót követően, iszonyat menőnek titulálták a produkciót.

Exkluzív: Az este különleges sztárvendégei, akik egy hangos szakítás után tavaly különváltak, de ma este újra együtt lépnek fel a Sztárban Sztár leszek! színpadán. A két szókimondó apuka, akik sosem tudnak kibújni a bőrükből: Majka és Curtis!

2019. december 6. 15:52

Címkék: celebszemle   curtis

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG