október 1.
Malvin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Elmérgesedett a kapcsolat: Nem karácsonyozik együtt Meghan és Harry a királynővel
Úgy tudni, hogy Harry herceg és Meghan Markle újabb családi hagyományt szegnek meg, és nem karácsonyoznak együtt a királyi család többi tagjával a Sandringhamben.

Karácsonykor az, aki teheti, a családjával tölti az idejét. Meghan és Harry azonban úgy tűnik Archie első karácsonyát nem nagycsaládosan szeretnék eltölteni, hanem a hivatalos eseményektől és megjelenésektől távol, otthon, vagy valahol máshol ünnepelnének majd.

A pletykák szerint, a pár vagy otthon marad Windsorban, vagy külföldre utazik, hogy Meghan édesanyjával, Doria Raglanddal lehessenek.

A kérdés már csak az, hogy vajon mindez milyen hatással lesz a Meghan és Harry kapcsolatára Katalinnal és Vilmossal. A tényt már Harry herceg is megerősítette, hogy mostanában kicsit eltávolodtak testvérétől, a viszony rendezésére egy karácsonyi parti azonban jó helyszín lehetne. Harry azonban nem fog élni ennek a lehetőségével, és inkább kivonja magát a családi ünneplésből, veszélyeztetve ezzel a családban betöltött szerepét és megbecsülését.

Érdekesség, hogy Harry csupán csak egyetlen alkalommal nem töltötte az ünnepeket Sandringhamben, 2012-ben, amikor Afganisztánban szolgált. Nem kérdés, Meghan rendesen felforgatta a család helyzetét!

2019. december 2. 16:07

Címkék: celebszemle   meghan hercegné   harry herceg

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG