szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nagy dilemma előtt áll a kirobbanó erőben levő Bereczki Krisztián
"A padovai versenyen még gondolkodok..."

Bereczki Krisztián nagy döntés előtt áll és erről való gondolatait a rajongóival is megosztotta:

"Szépen lassan már azért kezd lemenni a víz. 110-ről hirtelen visszaugrott 124-re. Nyílván ilyenkor a test pánikol és S.O.S. kezdem tárolni a vizet! Most olyan 116 kg körül mozog a súlyom! Dietát 100% tartom. A holnapi nap viszont csaló nap lesz! A padovai versenyen még gondolkdok, 5 hét még innen számolva! A baj nem is az 5 hét mert vegülis már 24 hete diétàzok, simán kibírom... Tömegesebb viszont nem tudnék lenni ennyi idő alatt, szárazabb még viszont igen. Egy dobogós helyezéssel előrébb nem vagyok, nyilván a kártyára hajtok! Jobb lenne lehet a tömeg építésre koncentràlni és jövőre azt a plusz 4-5 kg-ot felpakolni!"

A döntési helyzetére természetesen rajongói is reagáltak, akik egytől egyig nagyon támogatják Krisztiánt. Ő azonban ismerve saját határait, a realitás talaján maradva nem illuzionál, tudja, hogy mostani elképesztő formája mire lesz pontosan elég. Azonban új célokat már most is tűzött ki maga elé és arról is említést tett, honnan indult karrierje.

"Mikor kezdtem az edzést se Insta-celebség, semmi nem volt! Ha kellett a fűtetlen garázsban edzettem. És ugyanolyan kedvvel teszem ezt most is!"

Előnézeti kép forrása: Bereczki Krisztián Instagram-oldala

2019. november 9. 19:26

Címkék: Bereczki Krisztián   celebszemle_sport   celebszemleKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG