december 10.
Judit

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A nagy visszatérés: Majka és Curtis először együtt a Sztárban Sztár leszek! színpadán
Pár napja bombaként robbant a hír, miszerint Majka és Curtis egy év szünet után újra együtt folytatják. November 3-án lépnek először megint közösen színpadra, méghozzá a Sztárban Sztár leszek!-ben!

Másfél évvel ezelőtt a rapper páros útjai különváltak, karrierjüket szólóban folytatták, akkor a szakítást Majka jelentette be az egyik koncertjükön, társa drogproblémáira hivatkozva. Curtis azóta megjárta az elvonót, a rehabilitációját követő időszak első napjait pedig kizárólag a TV2 kamerái kísérhették figyelemmel. 

Pár nappal ezelőtt Instagram oldalaikon bejelentették, újra egymásra találtak. A Tények Plusznak adott interjúban Majka elmondta az okokat, és azt is, mennyire hiányzott neki a barátja.

˝A dolgok változnak.... Néha az emberek el kell távolodjanak egymástól ahhoz, hogy aztán újra közelkerülhessenek. Reméljük, hogy ez a másfél év elég volt arra, hogy mindenki megtudja az életben mi a fontos, és mi a dolga. ˝ - írta Majka Instagram oldalán. 

Most eljött a pillanat, amikor újra közös erővel állnak a nagyközönség elé, meghozzá a TV2 nagyszabású showműsorában, a Sztárban Sztár leszek!-ben!

Ne maradj le a nagy visszatalálásról vasárnap 18.50-től a TV2-n!

2019. október 30. 19:10

Címkék: celebszemle   curtis   majkahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG