szeptember 27.
Adalbert

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kiderült minden titok: Nézd vissza a hét legjobb Mokka beszélgetéseit
Kapd elő a popcornt, és tarts velük összefoglalónkban, ahol összeszedtük a hét legizgalmasabb Mokka beszélgetéseit! 

Sokakat megdöbbentett Tóth Andi: Meglepő elhatározásra jutott a szépséges énekesnő. Az énekesnő ha teheti, csak heti egyszer mos hajat, elmondása szerint mióta ezt a módszert alkalmazza, sokkal dúsabbak és gyorsabban nőnek a fürtjei. Egyébként manapság egyre többen döntenek úgy, hogy ritkán vagy akár egyáltalán nem mosnak hajat, de hogy ez mennyire tesz jót, arról a Mokkacino stúdiójában Tóth And és B. Nagy Norbert felsőfokú trichológus beszélgettek a műsorvezetőkkel.

A Mokkában Kökény Attila arról mesélt, hogy 25 év után letette az alkoholt.

Aurelio egy korábbi ügyével együtt összesen öt év két hónap letöltendő börtönt kapott, a sztár az ítélethirdetés után teljesen elkeseredett és összeomlott, attól félt, hogy össze fog esni. Aurelio elmondta, hogy nem volt egyszerű dolog a vádakat hallani, amiket ellene hoztak fel, mivel továbbra is állítja, hogy nem emberrabló. Aurelio ügyvédjével fellebbezett az ítélet ellen.

Király Viktort beválogatták az MTV European Music Awards jelöltjei közé. A Mokka vendége Király Viktor volt, akinek az elmúlt éve elképesztően sikeres volt -Eljegyezte barátnőjét, készül az év végi koncertjére, valamint teljesült egy gyermekkori álma: Jelölték az MTV European Music Award egy kategóriájában. Király Viktor nemzetközi díj jelöléséről, az énekes új klipjéről, valamint eljegyzéséről minden kiderül a videóból!

Világklasszis úszónk egy teljesen új, profi alapokra épülő sorozatot indít, amely Nemzetközi Úszóliga néven indul Budapesten, október 26-án. A verseny a világsztárok jelenléte mellett látványelemekben is bővelkedik. A még mindig csak 30 éves sportoló többek közt arról is beszélt, hogy milyen volt összefutni volt férjével és mikor tervezi, hogy befejezi a sportot.

2019. október 19. 7:00

Címkék: celebszemle   MokkaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG