szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Bréking: Titokban összeházasodott Tóth Gabi és Krausz Gábor
A két sztár szűk családi körben mondta ki egymásnak a boldogító igent.

A Sztárban Sztár leszek! mestere hamarosan világra hozza elsőszülőtt gyermekét, így a baba érkezése kicsit keresztűlhúzta a pár számításait. Ennek ellenére egy igazán hangulatos, és szűk családi körű mennyegző keretében örök hűséget fogadtak egymásnak a Séfek Séfe zsűrijével, Krausz Gáborral.

"Titokban, szűk családi körben, de annál emelkedettebb hangulatú szertartáson mondta ki egymásnak a boldogító igent Tóth Gabi és Krausz Gábor. Bár hetedhét országra szóló lagziról álmodtak, a baba érkezése miatt változtattak a terveiken." - írta meg Facebook oldalán a Best magazin, akik hasábjaikon a nagy nap részleteiről is beszámoltak.

A képet ide kattintva tudod megnézni!

A Sztárban Sztár leszek! felvételeinél természetesen egész nyáron ott volt szerelme mellett a Séfek Séfe sztárja, aki egy igazán kedves ajándékkal rukkolt elő kedvese számára. A videó egész biztosan Neked is mosolyt csal az arcodra!

Krausz Gábor az utolsó esélyt adta meg volt főnökének, Zoltánnak a Séfek Séfe műsorában. Zoltán egyáltalán nem volt elégedett a saját főztjével, de a nagyobb gondot az okozta, hogy a séfek sem. Lehet, hogy ezzel a versenyző sorsa megpecsételődött?

Előnézeti kép forrása: Krausz Gábor Instagram-oldala

2019. október 18. 10:35

Címkék: séfek séfe   sztárban sztár   sztárban sztár leszek   krausz gábor   tóth gabiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG