szeptember 27.
Adalbert

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Intim titkok, érdekes sztorik: Nézd meg a hét legjobb FEM3 Café beszélgetéseit
Ezen a héten is izgalmasabbnál izgalmasabb tartalmakkal jelentkeztünk a FEM3 Caféban.

Visszanézve sok mindent másképp csinálnának a Séfek Séfe továbbjutó versenyzői. Egyre több versenyző jutott tovább a Séfek Séfe műsorában, a forgatások izgalmairól pedig Katiné Enczel Judit és Papdi László versenyzők meséltek. Mindemellett pedig azt is elárulták, hogy mi volt számukra a legnehezebb dolog a verseny alatt.

Szabó Ádám és Tóth Andi már másfél éve alkotnak egy párt és viszonylag hamar össze is költöztek. Mindketten ragaszkodnak a tradicionális dolgokhoz, így a kapcsolatukban is a következő lépcsőfok a lánykérés lenne, amiről Ádám már többször elejtett pár gondolatot.Hogy mit terveznek közösen a jövőben arról ők meséltek a FEM3 Caféban.


A FEM3 Café vendége Steiner Kristóf volt, aki legutóbbi költözésének körülményeiről mesélt. Kristóf eddig Izraelben élt, nemrég viszont Görögországba költözött: ennek okáról, lelki aspektusairól, valamint a változás és a szabadság összefüggéseiről minden kiderül a videóból!


Nagy Feró elárulta a FEM3 Caféban, hogy hamis hírek keringenek róla. Az énekes elárulta: Nagyon ügyesen manipulálják a híreket róla, de nem szabad elhinni ezeket a dolgokat. Valamint hozzátette: Ez az egész elképesztően veszélyes!


Hétfőn indul a TV2 legújabb, nagyszabású sport-realityje a Fuss, család fuss! A műsor házigazdája, Palik László a FEM3 Caféban mesélt a produkcióról, majd beszélt családjáról is, mely során kiderült, hogy milyen nem mindennapi hivatást szeretne űzni majd 13 éves kisfia.

2019. október 13. 9:30

Címkék: celebszemle   palik lászló   fem3caféKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG