szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Izgalmas sztorik, hatalmas bejelentések: Nézd vissza a hét legjobb Mokka beszélgetéseit
Ezen a héten is sok sztárhírről értesülhettünk a Mokkában, tarts velünk, és nézd vissza a legérdekesebb beszélgetéseket! 

Igazi tündér baba Curtis és Krisztike kisfia. A büszke szülők örömmel meséltek arról, hogy mennyire kis nyugodt, és kiegyensúlyozott gyermek a kicsi Doni. A babázás örömei mellett a szülés pillanatairól is mesélt a rapper, aki elmondta, csak még szerelmesebb lett Krisztikébe az apás szülés pillanatai után.


Tasnádi Bence, Békefi Viktória és Varga Dávid is ezerrel készül a Sztárban Sztár leszek! első élő showjára. Hogy milyen dallal készülnek, milyen ˝vezető˝ Pápai Joci, arról a Mokkában meséltek a versenyzők.


A Mokka vendége a Fuss család fuss! két edzője, Tápai Szabina és Huszti Kata volt. Az edzők a műsor kapcsán elmondták, a műsor nem csupán egy hétköznapi sportverseny, hiszen a családok közt már kialakult viszonyok vannak, így sokkal másabb létrehozni egy működő csapatot. Az edzők azt is elmondták, nem mindig volt közöttük barátság: Voltak olyan helyzetek, amelyben félre kellett tenniük a szimpátiát és csak a győzelemre fókuszálni.


Igazán ízletes sütőtökkrémlevessel kápráztatja el a Mokka nézőit Gáspár Bea, aki főzés közben elárulta, hogy az elmúlt időszakban sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lett. Bea nem csak a magánéletéről, hanem karrierjéről is mesélt, megosztotta, hogy bár nem tudatosan építette fel azt, de most már rengeteg felkérése és munkája van, amit nagyon élvez.


Hétfő este kezdődött a TV2 legújabb sport-realityje, amelyről maga a műsorvezető, Palik László mesélt a Mokkában. A forgatással kapcsolatban úgy fogalmazott: ide kész csapatok érkeztek, hiszen már ismerték előtte egymást a csapattagok. Valamint hozzátette: külső helyszínen, ekkora technikával még ilyen műsorra nem volt példa.

2019. október 13. 7:00

Címkék: celebszemle   MokkaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG