január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Joshi Bharat best of: Nézd vissza az elmúlt időszak legizgalmasabb beszélgetéseit
Joshi Bharat érdekfeszítő beszélgetései során Esztergályos Patrikot, Király Viktort és Homonnay Zsoltot ismerhetjük meg közelebbről. Tarts velünk te is, mert sztárjaink olyan eddig még soha nem hallott információkat árultak el magukról, amelyek garantáltan lenyűgöznek és olykor-olykor megdöbbentenek majd!

Esztergályos Patrik sportoló a nyári időszakra kicsit pihentette a vívást, rengeteg hatalmas siker és elismerés után. Patrik elárulta, hogy igyekszik mindig tudatos lenni az életben, kiegyensúlyozottan éli az életét, pedig számára is voltak nehezebb pillanatok a múltban...

Nem csak karrierje szárnyal felfelé Homonnay Zsoltnak, hanem magánélete is. A színész életébe újabb izgalmas szakasz is következik, hiszen párja a beszélgetés idején várandós volt, a gyermek érkezése kapcsán pedig saját gyermekkoráról is mesélt a művész, aki azt is elárulta, hogy a célja az, hogy megélje az élet fontos és szép pillanatait.

Király Viktor őszintén mesélt Joshinak arról, hogy milyen hangulattal és örömmel költözött Magyarországra. Az énekes elárulta, hogy rengeteg minden köti Magyarországhoz, menyasszonya is magyar, külföldön azonban ugyanúgy vannak jó barátai. Viktor mindezek mellett karrierjéről és magánéletéről is mélyebben mesélt Joshinak.

2019. október 6. 14:00

Címkék: celebszemle   joshi bharat

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG