december 2.
Melinda, Vivien

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Bámulatos: Varázslatos ünnepi dekorációval díszítette fel házát Erdélyi Mónika
Egy parti alkalmából csinosította ki házát Erdélyi Mónika és kislánya, Molli.

Erdélyi Mónika és kislánya már nagyon várja a Halloween-t, jól bizonyítja ezt Mónika Instagram-oldala is. A műsorvezetőnő már posztolt ki töklámpásokról, "rémséges" tortákról, és "varázslatos" dekorációkról is képeket, most azonban egy igazán különleges dekorációs ötletet is megosztott közösségi oldalán. Az ötlet nem más, mint a garázs ajtajának feldíszítése "félelmetes" stílusban, ami nem más, mint egy pókhálós minta, egy rémséges pókkal.

Korábban Mónika és Molli azt nyilatkozta a TV2-nek, hogy nagyon szeretnek közösen kreatívkodni és barkácsolni, ez látszik is azon, hogy milyen örömmel és lelkesedéssel dekorálják fel a házukat minden egyes ünnep vagy évszakváltás alkalmával. A varázslatos és lenyűgöző eredmény pedig sosem marad el! 

Összekeverik őket fényképen és életben, ugyanolyan mozdulataik vannak és egymás ruháit hordják, mert az ízlésük is hasonló, hihetetlen a hasonlóság több híres sztáranyuka és lánya között. Janza Kata lánya, Janka mintha anyukája fiatalkori mása lenne és ők erre kifejezetten büszkék. Erdélyi Mónikától pedig még a hobbiját is örökölte lánya, Olívia. A sztárvilág tele van lenyűgözően hasonló szülő-gyerek párosokkal, mutatjuk a legszebb és leghíresebb sztármamikat és -apákat, és fiatalabb hasonmásaikat is.

2019. október 6. 10:00

Címkék: celebszemle   erdélyi mónika

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG