január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Joshi Bharat eheti best of: Izgalmas sztorik, mély érzések, eddig soha nem hallott történetek
Joshi Bharat érdekfeszítő beszélgetései során Für Anikót, Falusi Mariannt és Kárpáti Rebekát ismerhetjük meg közelebbről. Tarts velünk te is, mert sztárjaink olyan eddig még soha nem hallott információkat árultak el magukról, amelyek garantáltan lenyűgöznek és olykor-olykor megdöbbentenek majd! 

Joshi Bharat vendége Für Anikó volt. Az elismert színművész beszélt nemrég átélt egészségügyi problémáiról, családjáról, valamint elmesélte azt a megható pillanatot, amikor féltestvéreivel először vette fel a kapcsolatot.

A szépséges műsorvezető 2019 nyarán, Joshi Bharat vendégeként mesélt gyermekkoráról, édesanyja betegéséről és a vele való kapcsolatáról, valamit magánéletébe is bepillantást engedett.

Joshi Bharat vendége ezúttal Falusi Mariann volt. A színész-énekesnő nemrég töltötte be 60. születésnapját, de egyáltalán nem foglalkozik az idő múlásával, boldog, kiegyensúlyozott életet él teljes harmóniában. A beszélgetés alatt Mariann őszintén vallott az őt ért ˝támadásokról˝, a Lang Györgyivel való kapcsolatáról, sőt az is kiderült, mi a helyzet a szerelmi életével...

2019. szeptember 28. 8:00

Címkék: celebszemle   joshi bharat   joshi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG