január 18.
Piroska

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nézd vissza a hét legjobb Mokka beszélgetéseit
Ezen a héten sem volt hiány izgalmas témákból a Mokka adásaiban. Tarts velünk te is és elevenítsd fel a legemlékezetesebb pillanatokat! 

A hétfői napon a Sztárban Sztár leszek adása volt a fő téma. Plauterová Drahomira Dargi hihetetlen hasonlósággal utánozta le Zalatnay Saroltát vasárnap este a Sztárban Sztár leszek! -ben. A versenyzőnek nagy álma valósult meg, ugyanis a reggeli Mokkában végre találkozott legnagyobb kedvencével. Nemcsak tegnap a mestereket, de az énekesnőt is teljesen elvarázsolta Dargi produkciójával. Cini elárulta, bármi is legyen a verseny végkimenetele, a jó kapcsolat biztos megmarad közöttük.

Egy kamera rögzítette L.L. Junior kisfiának balesetét. Juniornak döntenie kell, hogy megnézi-e a felvételt vagy sem. A Mokkában a szülők jogi képviselői meséltek a tragikus eseményről. Horváth B. Gábor és Mester Csaba ügyvédek úgy fogalmaztak: a felvételről még biztosat nem tudnak mondani.


Az egész ország ismeri a Szomszédok Janka nénijét, vagyis Pásztor Erzsit. A művésznő elmesélte, hogy még az orvosának is leesett az álla, mikor megtudta az életkorát, ugyanis annyira fiatalos a mozgása. Ehhez hasonló élményeiről mesélt a Mokka műsorvezetőinek.


Demcsák Zsuzsa Gáspár Zsoltival került egy párba az Ázsia Expressz 2 játéka során, Zsolti pedig kifejtette, hogy nagyon nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Zsuzsa mellett folytathatja a versenyt a párcsere során. Zsuzsa elárulta, hogy imádott megélni minden pillanatot Zsoltival, annak ellenére, hogy voltak nehéz perceik is, nagyon szereti Zsoltit, mert egy igazán jó ember.


A Balatonfüredi Borheteken egy elveszett kisfiút talált Gönczi Gábor a Tagore közepén. Habár végül sikerült a szüleiknek megtalálni a gyermeket, végtelennek tűnő tíz percet élt át közben a műsorvezető. A történet szerencsére happy end lett, a szülők végül sokkos állapotban kapták ki Gábor kedvesének a kezéből a gyermeket.


"Olyan dolgok kerültek napvilágra, amelyek nem igazak!" - kezdte meg mindent letisztázó interjúját Jolly, amelyre párja Barbara és fia Szilveszter is elkísérte. A pár kijelentette, hogy ők azután ismerkedtek meg miután Jolly és Suzy már szakított, és nincs szó arról, hogy a mulatós énekes visszamenne exfeleségéhez. Jolly fia is tisztázott egy álhírt, elárulta, hogy csupán csak hangosítást végzi édesapja koncertjei alkalmával, szó sincs összeállásról. Jolly pedig tisztázta az elmaradt közös koncert pontos okát is...

Újabb sikeres műtéten van túl Boros Lajos. Hogy hogyan viselte az elmúlt időszak megpróbáltatásait, arról ő maga mesélt a Mokkában.


Sas József év elején kapott agyvérzést thaiföldi nyaralásán. Hónapokig kórházban volt, jelenleg pedig otthon gyógyul szerettei körében, ahol most a Mokka stábját fogadta. A humorista elárulta, agyvérzése után milyen testi és lelkiállapotban van és, hogy legszívesebben már idén csinálná a szilveszteri kabarét.

A Mokka vendége Meggyes Dávid, az Ázsia Expressz 2 sztárja volt, aki Horváth Grétával való kapcsolatáról beszélt. A játékos őszintén beszélt a játékban szerzett tapasztalataikról, a változásokról, amelyeket az Ázsia Expressz 2 kihívása eszközölt kapcsolatukon és arról is, hogyan viselték a játék negyedik hetén történt párcserét.

2019. szeptember 28. 6:30

Címkék: celebszemle   mokka_reggeli   Mokkahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG