szeptember 27.
Adalbert

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Exkluzív interjú Jollyval: Már külön autóval megyünk Suzyval a fellépésekre is...
Nézd meg te is videónkat, amelyben Jolly egy exkluzív interjú keretében mesélt Suzyval való egyre csak romló kapcsolatáról.

Májusban az egész országot sokkolta a hír, hogy Jolly és Suzy házassága mélypontra került. A mulatós duó rajongói ekkor rögtön kétségbe is estek, hiszen így rögtön kérdéses lett, koncertjeik és közös karrierjük sorsa.
A válásban levő mulatós pár a szakításuk elején még arról nyilatkozott, hogy nem kell aggódniuk a rajongóknak, ugyanis a közös koncertjeik megmaradnak, továbbra is együtt szórakoztatják majd a nézőközönséget Suzyval.

Bár a pár útjai már egyre kevesebb fronton keresztezik egymást, úgy tűnik mégsem alakul minden a terv szerint. Jolly ugyanis arról mesél majd a ma esti Tények Pluszban, hogy hiába váltak szét útjaik a magánéletben, mégis egyre több a konfliktus és a vita köztük Suzyval.

Az énekes kifejtette, hogy már a közös munkára is rányomta a bélyegét kettejük viszálya, már a koncertjeikre is külön autóval érkeznek.
"Sajnos mostanában nem igazán tudunk már egy kocsival közlekedni, mert sok a konfliktus, sok a veszekedés..."
- mondta el a szomorú tényt stábunknak a mulatós énekes, aki azt is kifejtette, ő nyugalomban, békében szeretne élni, így teljesen megviseli őt a viszálykodás.

Az exkluzív interjú szerdán 18:00-kor a Tényekben nézhető meg a TV2-n.

2019. szeptember 25. 16:01

Címkék: Jolly   jolly és suzy   Suzy   válás   mulatós   celebszemleKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG