augusztus 6.
Berta, Bettina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Árulkodó jelek: Jön a negyedik baba Katalin hercegnénél?
Egyes feltételezések szerint hamarosan új jövevény érkezik a királyi családba.

Egyre nagyobb az esélye annak, hogy Katalin hercegné újra gyermeket vár, állítják ezt egyre többen. Bár a hercegné nem olyan régen adott életet harmadik gyermekének, nem kizárt, hogy hamarosan újabb pici baba érkezik a családba.

A pletykák két ok miatt kaptak szárnyra, az egyik az, hogy a hercegné a kis Charlotte első iskolai napján enyhén világosabb hajszínnel lépett a nagyközönség elé, eddigi terhességei során pedig mindig változtatott valamit a haján, ezzel jelezve a világnak, hogy várandós. Katalin ezzel a "trükkel" azt is elérte, hogy az újságírók nem a növekvő pocakját, hanem a haját fürkészték, így kicsivel több ideje is volt elfedni terhességét.
Bár kétségtelen, hogy Katalin vékonyabb mint valaha, de attól még lehetséges, hogy tényleg egy kis baba növekszik a szíve alatt?

A második ok nem más, mint az, hogy Katalin hercegné beosztását nem tájékoztatták a nagyközönséggel, erre pedig eddig még nem volt példa. Lehetséges, hogy azért nem terveztek be számára semmit, hogy az első hónapok rosszullétei miatt ne kelljen már lemondania semmit?

(Cosmopolitan)

2019. szeptember 23. 18:03

Címkék: celebszemle   kate middleton   királyi családKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG