augusztus 12.
Klára

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Óriási izgalmak az eheti FEM3 Caféban: Nézd vissza velünk a legjobb pillanatokat
Az eheti beszélgetéseink is bővelkedtek izgalmas pillatokban!

Óvatosságra int mindenkit az online ismerkedés során Hevesi Kriszta, hiszen rengetegen füllentenek, kapcsolati státuszukról, súlyukról, külsejükről... Ha mégis találunk egy számunkra szimpatikus embert, akkor érdemes pár héten belül találkozni, a félreértések elkerülése érdekében.

Szorcsik Viki álomnyaralásán nem ment minden zökkenőmentesen, ugyanis egy kellemesnek ígérkező kajakozás során beleborult a krokodilokkal teli vízbe, és egy másik hajó személyzetének kellett kimentenie őt. A nem mindennapi történetet a FEM3 Café adásában mesélte el a színésznő, és beszélt arról is, hogy mi bántja éppen a lelkét.

Joshi Bharat vendége ezúttal Bereczki Krisztián volt. Az Ázsia Expressz 2 sztárja mesélt többek között gyermekkoráról, a családjával való szoros kapcsolatáról, illetve az Indiában szerzett elképesztő tapasztalatairól is, sőt kendőzetlenül vállalta véleményét az élsport és a dopping kapcsolatáról is.

Másfél éve él boldog kapcsolatban párjával, Peter Srámek. Nemrég pedig össze is költöztek szerelmével, amelyről most maga az énekes mesélt a FEM3 Caféban.

Megjelent Szőcs Reni vadonatúj videoklipje, az énekesnő pedig a dal megírásának körülményeiről és a klip forgatásának élményeiről mesélt a FEM3 Café nézőinek.

A FEM3 Café vendégeként mesélt Janicsák Veca és Horváth Gréta a köztük kialakult barátságról. Ugyan az Ázsia Expressz 2 játékában ellenfelek, a forgatás alatt azonban egymás támaszaként és társaként támogatták egymást a legnehezebb pillanatokban. A játékban szerzett tapasztalataikról, barátságukról és az őket érintő negatív kommentekről megtudhatsz többet a videóból!

Sok szingli rendkívül jól meg van magával, a szakértő szerint sem lehetetlen az, hogy megtaláljuk magunkkal a jó kapcsolatot.

Dévényi Tibi bácsinak több munkája van, mint valaha! A népszerű televíziós és lemezlovas a nyári szezonban is rengeteget dolgozott, ám felröppentek olyan pletykák is, hogy visszavonul a rivaldafénytől... Hogy mi igaz ebből, valamint terveznek-e esküvőt kedvesével, az kiderül a videóból!

Fekete Dávid hangjába egykor egy ország szeretett bele, idén nyáron pedig titokban feleségül vette élete szerelmét, akivel közösen várják két kisfiúkat.

2019. szeptember 22. 11:24

Címkék: celebszemle   hevesi krisztinaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG