augusztus 12.
Klára

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Mélységek és magasságok: Ezek voltak a hét legizgalmasabb Mokka beszélgetései
Fergeteges pillanatoknak lehettünk tanúi az eheti Mokkában, popcornt elő, és tarts velünk a visszatekintésben! 

A Jóban Rosszban színésznője ezentúl a FEM3 Café új műsorvezetőjeként ébreszti az országot. A szépséges Bugár Anna energiával telve robbant be a Mokka stúdiójába, ahol azt is elárulta, régi álma vált valóra ezzel a lehetőséggel.

Újra édesapa lett Homonnay Zsolt, ugynis megszületett harmadik kisfia, Botond. A csodálatos esemény részleteiről ő maga mesélt a Mokkában. Annyi biztos, a színész elég sűrű időszak elé néz, ugyanis nemcsak az apai kötelességek fogják lefoglalni, de karrierje is csodásan alakul. Szeptember 6-án mutatták be a Csárdáskirálynő című operettet, aminek főszereplője az újdonsült apuka.

Sütő Enikő idén is keresi az ország legígéretesebb modelljeit. Hogy milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie, annak, aki sikeres modell akar lenni, arról Sütő Enikő beszélt a Mokkában.

Fontos, hogy felkészítsük szervezetünket az előttünk álló hideg időszakra. Szebeni István elkísérte Bay Évát a piacra, hogy megtudjuk, mivel pótoljuk vitamin szükségletünket, illetve mit és mennyiért lenne érdemes eltenni télre.

Egy súlyosan beteg másfél éves fiúnak 700 millió forintra lenne szüksége, ahhoz, hogy meggyógyulhasson. A bükkösdi gyermek egy olyan genetikai rendellenességgel született, amellyel a kétéves kort sem érik meg a gyerekek. Szebeni István Bükkösdön látogatta meg a családot, akik őszintén meséltek Zente betegségéről.Ha szeretne segíteni a kisfiú gyógyulásában, akkor az alábbi számlaszámra lehet küldeni a felajánlásokat: Bankszámla tulajdonos - kedvezményezett: Összefogás Zentéért Alapítvány. Számlaszám: 11731001-23120178

Gáspár Evelin könnyes szemmel vallott a Mokkában az Ázsia Exppressz 2-ben szerzett tapasztalatairól: A játékost kislány kora óta közszereplőként ismerhetjük, ami miatt már egészen fiatalon súlyos küzdelmeket kellett vívnia. A videóból kiderül, milyen sorsfordító felismeréseket és tapasztalatokat gyűjtőtt Evelin az Ázsia Expressz 2 játéka alatt!

Demcsák Zsuzsa és Joshi Bharat tisztázta a kapcsolatukról szóló pletykákat a Mokka stúdiójában. Elárulták, hogy barátságuk nagyon mélyen gyökerezik, szó sincs haragról vagy összeveszésről. Sőt, inkább kifejtették, hogy ahogy haladt előre az idő, egyre inkább egy hullámhosszra kerültek, annak ellenére is, hogy más hőfokon égnek.

2019. szeptember 22. 10:30

Címkék: celebszemle   MokkaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG