augusztus 6.
Berta, Bettina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Varázslatos környezetben, lélegzetelállító ruhában forgatott Kollányi Zsuzsi
Mi már alig várjuk a forgatás eredményét! 

"Egyszerűen mesés helyen forgatunk. Remélem, nektek is tetszeni fog a mai munkánk eredménye. Szeretem, ha kreatív emberek vesznek körül." - írta meg bejegyzésében Kollányi Zsuzsi, aki a kiposztolt fotók alapján tényleg egy varázslatos forgatáson vehetett részt Budaörsön. 

Az énekesnő igazán feltűnő jelenség volt a természetes környezetben, menta színű, egyedi ruhácskájában csak úgy ragyogott! A forgatást biztos nem lehetett egyszerű nagy szélben, de Zsuzsi kedvét még ez sem vette el, az énekesnő egy igazán jó hangulatú videón mutatta meg, hogy hogyan is kap bele a szél vagány ruhácskájába.

Kollányi Zsuzsi ikrei egy évesek lettek, az énekesnő pedig minden idejét a két csodaszép fiúnak szenteli. A gyönyörű énekesnő a Mokkában mesélt arról, milyen az ikrekkel az élet, valamint párjáról, akivel nagyon odafigyelnek arra is, hogy kettesben töltsenek időt. Kollányi Zsuzsi azt is elárulta, mik a hosszútávú tervei, valamint arról is beszélt, hogy mennyire nagy kihívás összeegyeztetni a munkát az anyasággal.

Előnézeti kép forrása: Kollányi Zsuzsi Instagram-oldala

2019. szeptember 19. 12:00

Címkék: celebszemle   kollányi zsuzsiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG