augusztus 6.
Berta, Bettina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Csak irigykedni tudunk: Igazi csodahelyen pihen Dukai Regina
Olaszországban jár a gyönyörű Dukai Regina, ahol természetesen számos fantasztikus programban volt része.

Regina Amalfi-partjainál tölti a pihenését, posztjai alapján pedig sok-sok pihenéssel és gyönyörű tengerpartokon való relaxációval és pancsolással és hajókázással tölti az idejét. Habár kis hazánkban már beköszöntött a hűvösebb idő, úgy tűnik Regina kihasználja még a déli jó időt, és feltölti magát jó sok D-vitaminnal, amíg tudja. 

Regina bár már hazaérkezett a pár napig tartó vakációjáról, de elárulta, hogy nyaralása során rengeteget olvasott, és megosztotta azt is, hogy melyik könyvre esett a választása.

"...Most már itthon vagyok, de a pár napos nyaralásom alatt az Öröm könyvét folytattam, ami a Dalai Láma és az emberjogi aktivista Desmond Tutu érsek egy hetes találkozásán folytatott beszélgetéseket foglalja össze. Ez a két fantasztikus Nobel-békedíjas spirituális vezető tele van hihetetlen humorral, bölcsességekkel melyek arról szólnak, hogy miként őrizhetjük meg az örömet életünkben és valójában mi az öröm. Tiszta szívből ajánlom nektek ezt a könyvet! Mondanám, hogy letehetetlen, de sajnos néha szüneteltetem az olvasását, viszont mindig várom a pillanatot, amikor újra kézbe vehetem és folytathatom." - írta meg Regina.

Előnézeti kép forrása: Dukai Regina Instagram-oldala

2019. szeptember 19. 10:56

Címkék: celebszemle   dukai reginaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG